Senada & Armin

Dina (Kundansvarig & fotograf) kände en omedelbar connection när Senada kontakta bröllopssaga. Det kanske berodde på att de har samma ursprung eller så var det slumpen. Hur som helst var det avgörande för en lyckad bröllopsfotografering!

Senada & hennes nu make är två otroligt karismatiska och trevliga människor som vi genast hade väldigt roligt med och blev bekväma med. Vi utnyttjade några av Göteborgs vackraste monument för parfotograferingen och bilderna blev vi alla mycket nöjda med!

Dessa två turtur duvor gifte sig i rådhuset i Göteborg & sedan fortsatte festen på Eken resturang & Konferens.

Tack till er för det fina minnet vi fick dela med er. Vi önskar er evig kärlek & respekt i ert partnerskap !

,,

" Jag säger bara wow! Vilka proffs! Vi är så nöjda med våra bröllopsfoton, glad att vi valde just Er! Tack för att ni förevigade våran dag. "

Senada & Armin

More love stories