Jenny & Piotr

För 10 år sen träffades dessa två själar på ett tåg av ren slump. De bytte nummer och började med det eviga chattande – tills Piotr fick nog en dag och bestämde sig för att besöka Jennys hemstad. Detta skedde den 16/6/2010, alltså samma datum som de nu gifte sig – 10 år senare.

Planen var ursprungligen att gifta sig i Polen och ha ett större bröllop – men i och med Covid-19 ändrades planerna. Datumet ville de behålla men det blev en betydligt mindre tillställning på Marsstrand.

När Jenny kontaktade oss märkte vi snabbt att hon var nervös och osäker över hur fotograferingen kommer utspela sig & redigeringen av bilderna. Lyckligtvis så överträffa vi deras förväntningar.

Vi brukar få sporadiska meddelanden från Jenny om hur hon dagligen tittar på bilderna och delar de då hon är så otroligt nöjd med vårt jobb och förstår inte själv hur de kunde ha blivit så bra.

För oss är det en självklarhet att vi lägger ner både kropp & själ under fotograferingen & att redigeringen ska bli så bra som möjligt. Vi jobbar stenhårt efter de förutsättningar som vi har.

Vi vill tacka Jenny & Piotr för de återkommande fina orden de har att säga om oss. Vi önskar er all lycka i ert liv tillsammans !

,,

" We couldn't get better photos! Saulius is so professional and helpful. We got the best memories from our wedding day. "

Jenny & Piotr

More love stories