Natalia & Herman

Initialt skulle Natalia & Herman ha ett stort bröllop i Thorskog slott som vi skulle filma. Dessvärre blev deras planer påverkade av Corona och vi fick skjuta på filmen till nästa år. Men, Natalia & Herman kunde inte bärga sig utan valde att ha ett litet & intimt bröllop ändå på den planerade dagen och vi erbjöd att fotografera det.

Wow vilken magi – Vi älskar små tillställningar med endast de käraste av de käraste på plats. Allt blir automatiskt så mycket mer spontant och avslappnat. Dessutom fick vi gott om tid att ta några av våra bästa bilder vi någonsin fångat.

Vi vill tacka er för att ni väljer att fira er kärlek två gånger! Vi ser framemot att filma er stora fest i Maj 2021!

,,

" Vi kunde inte varit nöjdare! Bilderna är heeeeelt fantastiska. "

Natalia & Herman

More love stories