Gabriela & Anders

Detta bröllopet var nog det häftigaste vi var på under 2020. Vi åkte 6 timmar norrut till det vackra landskapet kring Leksand, Dalarna. Pressen var stor då bruden själv är en aspirerande fotograf som är otroligt duktig! Gabriella hade sett vårt jobb och var helt bombsäker på att hon ville ha oss. När vi väl kom i kontakt bokades vi väldigt snabbt – det tog vi som en komplimang! 

När det väl närmade sig övertalade vi Gabriella & Andres att boka video också, då vår ambition är att endast göra foto & film projekt. De ångrar inte detta beslut och det gjorde de tydligt för oss efter att vi levererade resultatet. Tack till er Gabriella & Andres för den fantastiskt fina feedbacken och förtroendet – Det betyder otroligt mycket för oss.

Slutligen vill jag påpeka hur lätt de gjorde det för oss – En helt otroligt vacker vigsel & fest. Ni är detaljernas mästare!

Weddingfilm

Gabriela & anders

Play Video

More love stories