Maysa & Kim

Med Maysa & Kim hade vi flera förberedande facetime – möten. Vi insåg snabbt att visionerna var lika och att vi kunde kommunicera. Vi förstod snabbt att Maysa & Kim planerade ett sagobröllop som var planerat i detalj – tack och lov så höll vi kontakten och var väl förbereda – annars hade vi missat mycket då det var ett fullspäckat schema!

Vi kom tidigare än utsatt tid då vi ville göra oss hemmastadda. Schemat var stressigt och vi ville verkligen säkerställa att vi fick chans att filma & fota detaljer. Sånt som man kan missa om det är super-tight schema. Men ACK-så magiskt bröllop! Bruden såg ut som en persisk drottning och brudgummen som en kung – Tillsammans var deras kemi oundviklig.

Allt med detta bröllop skrek “BRÖLLOPSSAGA” , från slottet, kapellet, festen, miljön, paret. Vi önska att vi kunde visa filmen offentligt, Men på grund av personliga skäl så är det något de vill hålla för sig själva!

,,

"Stort stort tack för våra bilder och filmer, ni är så bra, det var verkligen den känslan vi har ute efter, vi ÄLSKAR dom! "

Maysa & Kim

More love stories