Brollöpssaga

Founders

Saulius

Dina

Teamwork

Trotts att det bara är en fotograf på ditt bröllop, så är vi alla inblandade i reslutatet. Vår erfarenhet har lärt oss att det blir bäst när man hjälps åt.

Creative moments

Ofta blir inte allt som man har planerat. Vi har lärt oss att vara anpassningsbara på bröllopsdagen. Det är i de ögonblicken vår kreativitet sätts på prov och vi älskar det!

Strategy

Det finns många bröllopsfotografer där ute och ni ska hitta den som passar er bäst. Vår strategi är helt enkelt att erbjuda hårt arbete och leverera resultat över era förväntningar.

What our customers say

Josefin & Tobias
Bröllopssaga gjorde vår bröllopsfilm och vi är mer än nöjda med resultatet! Fantastiskt duktiga och så proffsiga, vi kände oss jättebekväma framför kameran!
Sandra & Muhamad
De förevigade vårt bröllop med fantastiska bilder och film. Rekommenderas verkligen!
Alma & Johan
Så professionella på sitt arbete. Verkligen lyckad dag på våran bröllopsdag där dom gjorde allt för att vi skulle kunna få så bra bilder och video som möjligt. Vi rekommenderar starkt. Finns bara bra saker och nämna. Kommer rekommendera till alla jag känner!
Adis & Monah
Professional without a doubt. Always listen to what you have to say & they give their professional advice on everything but always let you have the last word. And the best part is they still keep answering my questions one month after the wedding, I’m surprised they haven’t blocked me yet haha. Would definitely recommend Bröllopssaga, to say that they know what they are doing is an understatement!
Gabriela & Anders
Vilka proffs, vilket team! Vår bröllopsdag var magisk och den var dom med och skapade och fångade ALLT på bild och film. Vi ångrar inte en sekund att vi valde er. Att få uppleva våran bröllopsdag om och om igen genom bilder och filmer är oslagbart.
Natasha & Johan
Professionella och så duktiga! Vi är så nöjda. Helt fantastiska bilder!
Previous
Next